Negro Suriname Berbahasa Jawa



Sedulur Negro iki cilik mula diramut keluarga Suriname asal Jawa. Basa sedina-dina ya nganggo basa Jawa. Akhire, dulur negro iki ngomong nganggo basa Jawa. Sifat lan kelakuane ya persis kaya wong Jawa umume sing kadang-kadang ewuh-pakewuh.

Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to "Negro Suriname Berbahasa Jawa"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel